Boekenreview: Let it snow

Hee allemaal!

Vandaag de eerste boekenreview! Ik heb dit boek met de kerst gehad en het is het boek: Let it snow van : Maureen Johnson | Jonh Green | Lauren Myracle

Het zijn 3 boeken in een. Ieder boek is geschreven door een andere schrijver en de boeken komen mooi bij elkaar samen. Op de achterkant staat:

Jubilee’s vriendje heeft het net uitgemaakt en tot overmaat van ramp loopt de trein waarin ze zit vast in de sneeuw. Maar een gestrande trein vol jongeren in de buurt van een wafelhuis biedt ook nieuwe kansen.

Het is kerstavond en een sneeuwstorm teistert het land. Wanneer Tobin hoort dat er een trein voor cheelleaders is gestrand, trommelt hij zijn vrienden op voor een avondje stappen. Maar de ware liefde is dichterbij dan hij denkt.

Addie voelt zich ellendig en het is haar eigen schuld. Ze is vreemdgegaan, en haar poging om het goed te maken met Jeb lijkt op niets uit te lopen. Wat ze niet weet is dat hij vastzit in de zelfde trein als Jubilee.

Maureen Johnson, John Green en Lauren Myracle schreven drie onweerstaanbare verhalen, die aan het eind van Let it snow prachtig bij elkaar komen. Dit boek houd je warm op koude winterdagen.

‘Een heerlijk boek voor elk moment van het jaar.’ Booklist

Het boek is heel erg leuk, grappig en soms best een beetje spannend. Het is soms wel een beetje verwarrend en moeilijk maar het is een geweldig boek. Iedere keer wil ik doorlezen om te kijken hoe het verder gaat. ( heb hem ook nog niet helemaal uit. ) wat ik erg leuk vind is dat je bij ( ik ben nu in het laatste deel bezig ) het laatste deel merkt dat dingen uit het eerste deel weer terugkomen. De boeken sluiten mooi op elkaar aan en het past allemaal goed bij elkaar.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden!

xxxx

 

 

Advertenties
1 reactie

Wat leuk dat je een reactie achter wil laten! Let er wel op: -Opbouwende kritiek. -Respecteer elkaar. -Niet schelden & hou het gezellig! x

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: