eBay handleiding

Hee allemaal!

Vandaag een handleiding voor eBay. eBay is een handige site waar je bijna alles voor een laag prijsje kan kopen. Veel mensen snappen het niet en ik snapte het ook niet totdat ik een artikel las op Misslipgloss waardoor ik geïnteresseerd werd in eBay. Hier de handleiding.

De foto’s worden groter door erop te klikken.

 

Als eerste, ga naar eBay.com en klik bovenin op schrijf je in.

Dan krijg je deze pagina. Vul je naam in, je postcode en huisnummer en klik dan op Adres opzoeken. Dan verschijnen je gegevens automatisch. Verder is het een kwestie van de vragen invullen. Je moet 18 jaar zijn om je te registreren op eBay dus dat heb ik ook maar ingevuld ! 🙂

Dan zal je een mailtje krijgen met daarin een link en een bevestigingscode. Klik op de link. ( als de link het niet doet, kopieer en plak hem dan naar de balk op internet. )

Dan krijg je deze site en moet je je emailadres en de bevestigingscode invullen. Als je die code niet hebt gehad vul dan je emailadres nog een keer in en klik op E-mail opnieuw sturen.

Dan ontvang je nog een mail met daarin: Welkom op eBay. Er staan wat handleidingen bij maar ik leg nu alles even uit 😉

Als je uiteindelijk ingelogd bent moet je een categorie selecteren en je zoekwoord(en) invullen. klik dan op search.

Ik kies voor de categorie: Kleding, schoenen en accessoires en vul in: owl necklace.

Dan staat er aan de zijkant een balk. Scroll iets naar beneden en vink het vakje: Nu kopen aan. Dan kan je het product gelijk kopen en hoef je geen bod te plaatsen.

Dan zal de site opnieuw laden. Klik dan rechts bovenaan op Sorteren op: Prijs + Verzendkosten: laagste bovenaan. De producten met de laagste verzendkosten zullen nu bovenaan komen te staan.

Klik dan op een product. Onderaan het product staat: Shipping and payment daar zal dan de verzendkosten komen te staan. Als je tevreden bent over de prijs en verzendkosten klik dan op buy now. Verder zal alles zich vanzelf wijzen. Je krijgt een mailtje en moet betalen!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad!

xxxx

 

Sommige dingen uit dit bericht komen van http://www.misslipgloss.nl/iphone-accessoires-shoppen-ebay/

Advertenties

Wat leuk dat je een reactie achter wil laten! Let er wel op: -Opbouwende kritiek. -Respecteer elkaar. -Niet schelden & hou het gezellig! x

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: